Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Relevante categorieën
Patisserie - koekjes
Cocachoc
Object moved
http://www.cocachoc.be
Haust
Haust
http://www.haust.nl
Nora
Nora biscuits... taste like a dream. banketbakkerij nora heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een traditionele bakkerij tot een producent van een breed assortiment koekspecialiteiten, die op de nationale evenals de internationale markt succesvol worden afgezet.
http://www.nora.nl
Pidy
Pidy. pidy, de wereldleider in het verwerken van verschillende deegsoorten als soezendeeg, bladerdeeg en zanddeeg tot verschillende eindproducten.
http://www.pidy.com/
Gerelateerd
 • Demonstraties leden Patisserie Team bij Dunselman
  Bart Jeroen van Overveld en Ramon Huigsloot zijn zaterdag 8 november te gast tijdens het Open Huis op de productielocatie van Bakkerij Dunselman in Den Helder. Tussen 11.00 en 16.00 uur verzorgen de leden van het Nederlands Patisserie Team demonstraties in sierwerk en maken zijn zoete kunstwerken.
 • Wereld Nutella Dag: ?Een snoepje dat je op je boterham sme..
  Het is woensdag 5 februari voor de negende keer Wereld Nutella Dag en dus nodigde Justin Verkijk zijn favoriete kok, Ruben van Dieten van Brasserie NL, uit om recepten uit te wisselen met dit beroemde product. Van Dieten is geen zoetekauw, maar wel gek op toetjes. "Zeker in de dessert en patisserie wereld is Nutella een mega multifunctioneel inzetbaar smeersel." Een volgens de kok simpel maar decadent gerechtje, dat hem tijdens de uitzending binnenschoot, is een stukje gebakken ganzenlever met gekarameliseerde banaan en een heel klein beetje zacht gesmolten Nutella. "Dat is wel food porn." Andere favorieten van Ruben zijn een truffeltje met het broodbeleg of een cheesecake met de pasta. "Lekker zo?n krokante bodem, een romige crème van bijvoorbeeld roomkaas en als je daar bijvoorbeeld een paar lepels door drukt en een topping maakt met krokante chocola en gekarameliseerde hazelnootjes dan zit je helemaal in de lijn van een Nutella cheese cake." Ruben nam ook nog een cocktail met het...
 • Ramon Huigsloot gekroond tot Dutch Chocolate Master
  Ramon Huigsloot, patisserie-adviseur bij Zeelandia, heeft de titel van Dutch Chocolate Master behaald. Dit is maandag 2 maart 2015 bekendgemaakt in de Chocolate Academy in Zundert. Huigsloot zal dit jaar Nederland ook vertegenwoordigen op de World Chocolate Masters in Parijs.
 • Lekkerste bonbon van Nederland komt uit Oegstgeest; Yuzu e..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • Riviera Maison in Beverwijk
  Sinds kort is Riviera Maison ook gevestigd in Beverwijk. "Dat zal tijd worden, hoor ik van veel mensen", aldus Maaike Brugman.
 • Patisserie Anesta opent deuren
  Patisserie Anesta opent deuren - Bakkerswereld
 • Eindhovense leerlingen werken in module patisserie aan paa..
  EINDHOVEN - Leerlingen van de Rooi Pannen in Eindhoven werken in de module patisserie aan chocoladeproductie voor Pasen. Patisserie is een onderdeel dat bij De Rooi Pannen nog maar drie jaar op het programma staat. "Wij vinden dat iedere kok er les in gehad zou moeten hebben", zegt Peter Willemsen, directeur bij De Rooi Pannen over paasproductie van de afdeling patisserie.
 • Gooische Kookstudio & Catering worden zoeter
  Gooische Kookstudio & Catering en Patisserie Tante Suiker bundelen de hartige en zoete krachten in een nieuwe samenwerking. Met deze samenwerking geeft Gooische
 • Woede om 9/11 taart
  In Wenen ligt de eigenaar van een patisserie onder vuur omdat hij een 9/11 taart heeft gebakken. Thomas Kienbauer maakte een taart in de vorm van de...