Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Relevante categorieŽn
Patisserie - koekjes
Cocachoc
Object moved
http://www.cocachoc.be
Haust
Haust
http://www.haust.nl
Nora
Nora biscuits... taste like a dream. banketbakkerij nora heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een traditionele bakkerij tot een producent van een breed assortiment koekspecialiteiten, die op de nationale evenals de internationale markt succesvol worden afgezet.
http://www.nora.nl
Pidy
Pidy. pidy, de wereldleider in het verwerken van verschillende deegsoorten als soezendeeg, bladerdeeg en zanddeeg tot verschillende eindproducten.
http://www.pidy.com/
Gerelateerd
 • Summa patisseriestudent maakt beste bonbon van Nederland
  Een student van de Eindhovense Summa Patisserie opleiding heeft de beste bonbon van Nederland gemaakt. Mbo-studente Ralisha van der Velden deed mee aan de wedstrijd die dat ?
 • Demonstraties leden Patisserie Team bij Dunselman
  Bart Jeroen van Overveld en Ramon Huigsloot zijn zaterdag 8 november te gast tijdens het Open Huis op de productielocatie van Bakkerij Dunselman in Den Helder. Tussen 11.00 en 16.00 uur verzorgen de leden van het Nederlands Patisserie Team demonstraties in sierwerk en maken zijn zoete kunstwerken.
 • Patisserie Holtkamp promoot ambacht bij Het Klokhuis
  Reclame voor de eigen zaak, maar vooral promotie van het ambacht in het algemeen. Patisserie Holtkamp stond aan het begin van Pakjesavond in de spotlights in Het Klokhuis op NPO 3. In het televisieprogramma liet patissier Nico Meijles, eigenaar van de Amsterdamse patisserie, zien met hoeveel passie en vakmanschap patissiers allerhande sinterklaaslekkernijen maken.
 • Flashback! 18+ patisserie
  Een duik in het archief, naar de 13e editie. Waar onze lezers meer geÔnteresseerd waren in pikante gebakjes dan in trends...
 • Zilver voor ROC van Twente-studente Patisserie Jacintha Op..
  Zilver voor ROC van Twente-studente Patisserie Jacintha Opstal-Dees
 • 'Watertanden bij patisserie'
  Drukte bij Boekhandel Blokker aan de Heemsteedse Binnenweg zaterdagmiddag. In de stralende zon wordt buiten het boek ?De laatste generatie?? van Harry Borghouts gepresenteerd. Het zijn portretten van ondernemers, gevestigd aan Raadhuisstraat en Binnenweg. Vereiste was dat de winkels geen deel uitmaken van een keten.
 • Patisserie Kuyt krijgt toch nog een deur
  Na een gevecht van bijna acht jaar, dat de afgelopen weken een hoogtepunt bereikte, mag de familie Kuyt toch een deur in de winkel bouwen. Dat heeft ...
 • Demo's Patisserie Team op Bakkersvak
  De bakkerijbeurs Bakkersvak in Rosmalen op 23 en 24 maart biedt onder meer een platform aan het Nederlandse Patisserie Team en de Dutch Pastry Award. Die laatste is d
 • 21 dingen die onbeholpen keukenklunzen zeker zullen herken..
  Koken is tof, maar we kunnen niet allemaal geboren chef-koks zijn. Velen trotseren dagelijks het culinaire avontuur ?inclusief misbaksels en gÍnante verhalen ? om een lekker potje op tafel te toveren en dat gebeurt niet zonder slag of stoot. Op een dag zullen zij ook keukenprinsen- en prinsessen zijn, maar vandaag nog niet: